Minőségpolitika

A Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt. működési területén ivóvíz- és csatornaszolgáltatási tevékenységet folytat. Társaságunk, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsa a dolgozóinknak. Ennek eléréséhez betartunk valamennyi hatályos környezet- munka és egészségvédelmi jogszabályt. A szükséges mértékben fejlesztjük technológiánkat, eljárásainkat, működési gyakorlatainkat. Foglalkoztatásunk alapelve, hogy a magas színvonalú egészség és biztonság megteremtése valamennyi dolgozónk személyes kötelezettsége. Politikánkat a múlt gyakorlati tapasztalatai, a jelenkor eredményei alapján állítottuk fel, hogy megelőzzük az ésszerűtlen egészségi és biztonsági kockázatokat.

Feladataink céljaink teljesítéséhez:

  • Felelős személy kijelölése az egészség és munkavédelmi tevékenység működtetésére, aki együttműködik a munkavállalókkal, szakértőkkel, hatóságokkal.
  • Programokat vezetünk, amelyekkel azonosítjuk a munkahelyi kockázatokat.
  • Intézkedünk, hogy valamennyi munkavállalónk világosan értse a ZRt. egészség és munkavédelmi programját, amely közvetlen hatással van rájuk és kötelezettségeikre.
  • Biztosítunk pénzügyi forrásokat egészségi és biztonsági programjaink bevezetésére.
  • Kontrolláljuk és csökkentjük valamennyi ismert és valószínű foglalkozási kockázatot és megkíséreljük azok megszüntetését, ahogy technológiai és gazdasági lehetőségeink engedik.
  • Új létesítmények, technológiák, gyakorlat kialakításánál törekszünk a legbiztonságosabb, legegészségesebb körülmények kialakítására, amennyire az csak lehetséges.
  • Folyamatos ellenőrzéseket végzünk területeinken fenntartandó a folyamatos magas színvonalat.
  • Alávetjük magunkat hatósági ellenőrzéseknek, folyamatos kapcsolatot tartunk fenn a hatóságokkal.
  • Betartjuk a munkavállalói követelésekre vonatkozó jogszabályi előírásokat, törekszünk a követelések csökkentésére azzal, hogy csökkentjük a munkahelyi egészségi és biztonsági kockázatokat.

Tevékenységünk középpontjában a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása áll, amelyeket egészséges és biztonságos körülmények között kívánunk létrehozni. Ennek érdekében MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány szerinti minőségirányítási-, MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási-, MSZ EN ISO 22000:2005 szabvány szerinti élelmiszer-biztonsági-, valamint MSZ 28001:2008 szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszereket működtetünk. A politikában foglaltak megvalósítása minden munkavállalóra részére kötelező.

 
Elérhetőségek
E-mail: dzviz@dzviz.hu
Telefon: (93) 509-540

Központi Ügyfélszolgálat: 8800 Nagykanizsa, Kisfaludy S. u. 15/a
GY.I.K.

Azaz a "gyakran ismételt kérdések".

tudjon meg többet ...