Kémiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Szín (látszólagos) |
színtelen |
MSZ EN ISO 7887:1998 2. fejezet (visszavont szabvány) |
||||
Szag |
szagtalan |
MSZ EN 1622:2007 M:C |
||||
Íz |
szokásos |
MSZ EN 1622:2007 M:C |
||||
Zavarosság |
NTU |
0,12 |
MSZ EN ISO 7027-1:2016 5.3. szakasz |
|||
pH-érték |
7,29 |
MSZ 1484-22:2009 8.1. szakasz |
||||
Fajlagos elektromos vezetőképesség |
µS/cm |
749 |
MSZ EN 27888:1998 7.1. szakasz |
|||
Hőmérséklet |
°C |
15 |
MSZ 448-2:1967 1. fejezet (visszavont szabvány) |
|||
Permanganátos kémiai oxigénigény |
mg/L |
0,96 |
MSZ 448-20:1990 4. fejezet |
|||
Vas (összes) |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
|||
Mangán (összes) |
µg/L |
48,2 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
|||
Ammonium-ion |
mg/l |
<0,02 |
ISO15923-1 :2013 B - melléklet |
|||
Nitrit-ion |
mg/l |
0,06 |
ISO 15923-1:2013 D - melléklet |
|||
Bakteriológiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Telepképző egység száma (22 °C) |
szám/mL |
1 |
MSZ EN ISO 6222:2000 |
|||
Coliformszám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2015,MSZ EN ISO 9308-1:2014/A1:2017 |
|||
Escherichia coli szám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2015, MSZ EN ISO 9308-1:2014/A1:2017 |
|||
Enterococcusok száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 7899-2:2000 |
|||