Bakteriológiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Telepképző egység száma (22 °C) |
szám/mL |
2 |
MSZ ISO 6222:2000 |
|||
Telepképző egység száma (37 °C) |
szám/mL |
0 |
MSZ ISO 6222:2000 |
|||
Coliformszám |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2001 (v.sz.) |
|||
Escherichia coli szám |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2001 (v.sz.) |
|||
Enterococcusok száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 7899-2:2000 |
|||
Pseudomonas aeruginosa száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 16266:2008 |
|||
Szulfit red. anaerobok(Clostridium)spóraszáma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN 26461-2:1994 |
|||