Kémiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Szín (látszólagos) |
Színtelen |
MSZ EN ISO 7887:1998 2. fejezet (v.sz.) |
||||
Szag |
Szokásos |
MSZ EN 1622:2007 M:C (v.sz.) |
||||
Íz |
Szokásos |
MSZ EN 1622:2007 M:C (v.sz.) |
||||
Zavarosság |
NTU |
0,64 |
# |
MSZ EN ISO 7027:2000 6. fejezet |
||
pH-érték |
7,24 |
MSZ 1484-22:2009 8.1. szakasz |
||||
Fajlagos elektromos vezetőképesség |
µS/cm |
676 |
MSZ EN 27888:1998 7.1. szakasz |
|||
Hőmérséklet |
°C |
16,2 |
MSZ 448-2:1967 1. fejezet (v.sz.) |
|||
Ammónium-ion |
mg/L |
<0,02 |
MSZ ISO 7150-1:1992 |
|||
Nitrit-ion |
mg/L |
<0,05 |
MSZ 1484-13:2009 6.2. szakasz |
|||
Permanganátos kémiai oxigénigény |
mg/L |
2,10 |
MSZ 448-20:1990 4. fejezet |
|||
Vas (összes) |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
|||
Mangán (összes) |
µg/L |
16,4 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
|||
Bakteriológiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Telepképző egység száma (22 °C) |
szám/mL |
0 |
MSZ ISO 6222:2000 |
|||
Coliformszám |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2001 (v.sz.) |
|||
Escherichia coli szám |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2001 (v.sz.) |
|||
Enterococcusok száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 7899-2:2000 |
|||