Kémiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Szabad aktív klór |
mg/L |
<0,2 |
MSZ 448-25:1981 5. fejezet |
|||
Kötött aktív klór |
mg/L |
<0,2 |
MSZ 448:25-1981 5.fejezet |
|||
Bakteriológiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Telepképző egység száma (22 °C) |
szám/mL |
2 |
MSZ EN ISO 6222:2000 |
|||
Coliformszám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2015,MSZ EN ISO 9308-1:2014/A1:2017 |
|||
Escherichia coli szám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2015, MSZ EN ISO 9308-1:2014/A1:2017 |
|||
Enterococcusok száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 7899-2:2000 |
|||