Kémiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Mangán (összes) |
µg/L |
10,9 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
|||
Vas (összes) |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
|||
Zavarosság |
NTU |
0,31 |
MSZ EN ISO 7027-1:2016 5.3. szakasz |
|||
Szín (látszólagos) |
színtelen |
MSZ EN ISO 7887:1998 2. fejezet (visszavont szabvány) |
||||
Bakteriológiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Telepképző egység száma (22 °C) |
szám/mL |
12 |
MSZ EN ISO 6222:2000 |
|||
Telepképző egység száma (37 °C) |
szám/mL |
0 |
MSZ EN ISO 6222:2000 |
|||
Coliformszám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2015,MSZ EN ISO 9308-1:2014/A1:2017 |
|||
Escherichia coli szám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 9308-1:2015, MSZ EN ISO 9308-1:2014/A1:2017 |
|||
Enterococcusok száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 7899-2:2000 |
|||
Pseudomonas aeruginosa száma |
100 mL-ben |
0 |
MSZ EN ISO 16266:2008 |
|||
Clostridium perfringens szám |
100 ml-ben |
0 |
MSZ EN ISO 14189:2017 |
|||