Kémiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
pH-érték |
8,33 |
6,5 - 8,5 |
MSZ 260-4:1971 3. fejezet (visszavont szabvány) |
|||
Hőmérséklet |
°C |
6,2 |
MSZ 260-2:1955 1. fejezet |
|||
Dikromátos kémiai oxigénigény |
mg/l |
50,6 |
ISO 15705 :2002 10.2. szakasz |
|||
Biokémiai oxigénigény (5 napos) |
mg/L |
28,9 |
DZVL-1-2020 |
|||
Nitrit-ion |
mg/L |
2,87 |
0,1 |
MSZ 1484-13:2009 6.2. szakasz |
||
(NO2)-N |
mg/L |
0,86 |
MSZ 1484-13:2009 6.2.szakasz |
|||
Nitrát- ion |
mg/l |
11,98 |
MSZ 1484-13:2009 5.2.szakasz |
|||
(NO3)-N |
mg/L |
2,76 |
MSZ 1484-13:2009 5.2. szakasz |
|||
Ammónium ion |
mg/l |
11,05 |
MSZ ISO 7150-1:1992 |
|||
(NH4)-N |
mg/l |
8,62 |
2 |
MSZ ISO 7150-1:1992 |
||
Kjeldahl-N |
mg/L |
13,2 |
MSZ EN 25663:1998 |
|||
Összes nitrogén tartalom |
mg/L |
16,8 |
MSZ 260-12:1987 6.3. szakasz (visszavont szabvány) |
|||
Összes szervetlen nitrogén |
mg/l |
12,2 |
# |
27/2005. (XII.6.) KvVM rendelet 2.melléklet 3.táblázat |
||
Összes foszfor |
mg/L |
1,74 |
MSZ 260-20:1980 |
|||
Összes lebegőanyag tartalom |
mg/L |
8 |
100 |
MSZ 260-3:1973 4. fejezet |
||
Lebegő anyag tartalom izzítási vesztesége |
mg/L |
6 |
MSZ 260-3:1973 4. fejezet |
|||
Lebegő anyag tartalom izzítási maradéka |
mg/L |
2 |
MSZ 260-3:1973 4. fejezet |
|||
Hexánnal extrahálható anyagok |
mg/L |
2,0 |
MSZ 1484-12:2002 8. fejezet |
|||
Higany |
µg/L |
0,1 |
1 |
MSZ EN 13506:2002 (visszavont szabvány) |
||
Kadmium |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6. fejezet |
|||
Króm (összes) |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6. fejezet |
|||
Ólom |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6. fejezet |
|||
Réz |
µg/L |
<50 |
2000 |
MSZ 1484-3:2006 6.fejezet |
||
Nikkel |
µg/L |
<50 |
MSZ 1484-3:2006 6. fejezet |
|||
Szabad aktív klór |
mg/L |
<0,2 |
3 |
MSZ 260-17:1982 4. fejezet (visszavont szabvány) |
||
Bakteriológiai eredmények |
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Komponens |
M.e. |
Eredmény |
Határérték |
Szabvány |
||
Coliformszám |
1 mL-ben |
4,9*10^2 |
MSZ ISO 9308-2:1993 (visszavont szabvány) |
|||