Kedvezményezett: Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt.
A projekt címe: "Délzalai Vízmű ZRt. dolgozóinak képzése a munkahelyi készségek és kompetenciák javításának érdekében."
Projektazonosító: GINOP-6.1.5-17-2018-00091

A munkahelyi képzések támogatása a Délzalai Vízmű Zrt-nél projekt a tervezett pályázati beadásnak megfelelően rendben megvalósult.

A tervezett képzések lebonyolításra kerültek. A bevont munkatársak és a külső személyek közül 100 %-os volt a sikeres teljesítés aránya, amely a megvalósításban tevékenykedő valamennyi résztvevő munkájának köszönhető.

A bevont munkatársak a projektidőszak végéig munkaviszonyban álltak a társasággal. A külső bevonásból érkező 8 főből 3 új kollégát tudtunk felvenni. A képzéseket a korábbi tervet felülírva az igényekhez igazítva tudtuk indítani. A tervezett 12 képzésből 4 db OKJ-s és 8 darab D körös képzés valósult meg. Egy D körös képzés cserére került, a Táblázatkezelés alapfokon helyett ECDL CAD Alapok és ECDL CAD Haladó képzéseket bonyolítottunk, azonos óraszámban, ugyanúgy IKT tartalommal, de a munkavállalók számára még inkább hasznosítható tudástartalommal. Így a képzések statisztikája: 13 képzés 4 db OKJ és 9 db D körös képzés.

A projektbe a tervezett 75 fő mellett 8 fő külsős került bevonásra.

A vállalt képzettségi arány megszerzése sikerült, a külső bevontakból mind a 8 fő szerzett tanúsítványt, vagy bizonyítványt, és 3 külső bevontat alkalmazunk a projekt zárásakor.

 
Elérhetőségek
E-mail: dzviz@dzviz.hu
Telefon: (93) 509-540

Központi Ügyfélszolgálat: 8800 Nagykanizsa, Kisfaludy S. u. 15/a
GY.I.K.

Azaz a "gyakran ismételt kérdések".

tudjon meg többet ...